ader



Kekawan Google Kita

My Follower Tercayanggg

Meh Like Facebook Fan Pages Kita !

Cetak gambar Anak dgn Photo Canvas lebih real beb !

Assalamualaikum korang ! Pernah tgk x photo kanvas mcm kat bawah ni..skrg trend tau...zaman hp cangih2 skrg ni mmg xdinafikan susah kita nak cetak gambar pastu letak dlm frame n lekat kat dinding gitu kan !

malas yarabbi kan !! Skrang trend orang buat photo kanvas sebab ianya nak kate frame x jugak ,,,gambar nmpak real ...gambar tu dah di cetak segedebuk gitu ...contoh mcm kat bawah ni

 Dinding rumah jadi lebih cantik dengan gambar kita dan anak2 ...jadi Junn memang teringin nak buat,junn start dengan Samudera Kanvas..cuba korang tengok cantik2 beb ..ada pelbagai saiz..harga sgt berpatutan...bygkan gambar kawin ada di dinding yg sangat real !




dan,,,,,,,,,,,,,hasil yg junn dapat untuk gambar iman dan habil jeng jeng taraaaaaa




Hasilnya ! Sangat kemas ! Ada kelainan ..tampil real !
Sekarang kakjunn nak p gantung kat dinding ! Selamat Mencuba !



Tiada ulasan: