ader



Kekawan Google Kita

My Follower Tercayanggg

Meh Like Facebook Fan Pages Kita !

Best Bila Hiking Di Bukit Pelindung

Assalamualaikum geng ! heehehee

Corat Coret kakjunn hari ni nak cerita pasal hiking ...sebenarnya jarang kakjunn join aktiviti gini ..kakjunn suka lagi berjalan laju di taman gelora klu bab2 bakar lemak ..pernah dulu naik bukit pelindung ni boleh tahan tingginya jugak tapi kjunn naik kereta ngan hubby hahahaaha marah org yg tgh mendaki tu ..ada plak naik kete heeheehehe ceh ...


Permandangan Satu Bandar Kuantan dari Bukit Pelindung 

Ok mula2 gara Jiha la kat whatapps group utarakan jom hiking kat bukit pelindung ...kawan2 yg lain menyahut jom jom jomm...wah sepantas kilat .yg kjunn ni aduhai boleh ke aku g ni ..dah lama x hiking ni ...camno ni ...xpelah try je la..lemak pun makin degil ni..maklumla mengadap openhouse sebulan ...dah nak naik tepu dah ni...



Apelagi janji dgn Mila n Sue jam 7 pg dah ready...masa tu anak2 junn tido lg ..junn tinggal ngan hubby je (selepas bodek hubby suruh jaga jap kihkih ) Lepas tu sebelum urat kejang ke ape ke ..kakjunn sapu siap2 lotion terlajak laris i ,,,,,,SLIMTRIM NI....lotion ni bagus utk bakar lemak ...n sakit2 urat bagai ....pastu pki SATU SET HOT SHAPERS ..PAKAI SWEATER and i ready to go !!!



Promot Kejap Hahahah jangan marah 


Ok mula2 sampai kami streching dulu ..and ape lg dengan gila2 kami ..dgn riuh rendah kami berlima ( JIHA /MILA/SUE/KAKMIN/JUNN) macam pasar pagi dah dengar suara kami gelak2 mendaki hahaha bukan ape lucu tgk kak  junn dan sue (kami berdua saiz comel sikit n bertahun xmendaki ) mengah n jalan mcm kura2 hahaahah 

TAPIIIII !!!!!!!!

Akhirnya dengan penuh seksa dan pancit kami berlima sampai jugak ke PUNCAK!!! wwwahhhhhhhhhhhhh

seronok gila...peluh satu badan tau .....dengan terasa hangat nya lotion SLIMTRIMZ kat badan ni ,,pastu dengan kuasa Neotex Hot Shapers yg kjunn pki tadi ...memang mandi peluh lah !! lagi best bila mendaki ni bawak geng fuhhh hilang stressss!! rasanya mahu lemak 3 kg terbakorrr...

Sampai kat puncak amik kau satu bandar kuantan nmpak ..cantik ssangat pagi tu ..kul 7.30 kami start hiking ..8.30 baru smpai puncak ...1 jam hahaha sebab byk stop ..mengah..

Cantik sangat view nya dengan sejuknya embun pagi 

Dan kakjunn rasa kakjunnn ketagih la aktiviti ni 



OK JOM LAYAN GAMBAR GILA2 KITAORG ....!! KLU TGK CERIA TU TIME KENE TANAH LANDAI HAHAAH 
TIME MENDAKI KAT TANAH TINGGI XDE SAPE PUN YG NK GAMBAR HAHHAHAHAHA


video


























5 ulasan:

kisah earty berkata...

singgah petang..bestnye berhiking.. :)

Sue Izza berkata...

bestnyaaa.lama tak mendaki,cantik gak ye pemandangan kat situ,slimtrimz tu,saya dah buat losyen ngurut dah,malam2 je suh hubby urut pakai losyen tu,sedap tul tido,kekadang tu sapau then bertungku,Ya Allahhhh lena sgt tido...nanti habis nak beli lagi tau

Junn Arjuna berkata...

sedap kan sue ..mcm terapy gitu..nti free dtg kuantan kita g hiking

yaya cendana berkata...

assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq

Junn Arjuna berkata...

tq yaya sudi blogwalking kat blog kakjunn ..