ader



Kekawan Google Kita

My Follower Tercayanggg

Meh Like Facebook Fan Pages Kita !

Cerita Raya KAMI ~~2015

Assalamualaikumm...... Raya dah habis u oll tapi kakjunn baru ada masa nk corat coret cerita pasal raya ..






NI je gambar family yg sempat kami snap ....dgn berpeluh2 dgn kakjunn comot nya duk dapur ...



Tahun ni bagi kakjunn n family raya paling simple tapi meriah ....meriah sebab first time dalam family kakjunn dapat anak sedara !! yeyyyy .....tapi adam ngan mak die xdpt beraya la sebab masih dalam pantang ...



ADAM ISHRAFF


Yang kedua kakjunn dapat beraya dengan adik ipar baru...raya kedua baru pasangan Aedi ngan Fizah balik ke kampung ,,habis fizah kjunn dera kan masuk dapur hehehehehhe ...xde lah Fizah ni mmg rajin ke dapur orangnya ..



Raya Kat Felda plak tu mmg banyak rumah nak kene pergi tapi kjunn biasalah byk duk kat dapur n tunggu org datang ..... Juadah mcm biasala ketupat dan rendang tu wajib heheehe....tahun ni x jumpa ramai kawan2 yg balik beraya ...jadi kjunn beraya rumah jiran yg berdekatan jelah ..yg lucu nya suami kakjunn xpernah2 ikut "Baraan " ( rewang ek org johor panggil) .....tahun ni ntah ape mimpi die ikut kawan2 haaaaa amik kau makann xberhenti ....tersandor kat dinding ...biasa tahun2 sebelum ni suami pilih duk kat umah je tgk tv heheeh ....


Dah kenyang balik baraan ngadp TV plak 


Bila Abah beraya


Budak Bulat Comel ni Kalau Makan !! heheehe

haaaa dah makan tgk ape jadi !!! kihkih trekejut jumpa habil dalam bilik tido terbalik mcm ni heheeh
Bertuah punya Anak ...


Raya ke 3 kami balik Kuantan ..Kat Kuantan lain cerita plak ,Open house xberhenti2 hahaahaa .Rumah Geng Kakjunn jgn cerita la .kami bergilir2 p serbu ....paling byk kali buat open house Puan MILA kita laaaa....Alhamdulillah kawan2 yg dtg ke rumah kakjunn pun ramai walaupun xbuat open house heheeee ....oklah xnk cerita banyak2 Jom layan gambar kakjunn g beraya hahahahaha ....


Tomyam Kung Hot gitu kat umah JIha 


Beraya kat pagar umah Mila Dulu ..Dah smpai dalam umah time kami makan semua x ingat nk amik gambar hahhaaha melantakkk je


Ni dierang serbu rumah kakjunn ...




ni kami serbu umah org ...ramai siut smpi duk tepi tangga ..tapi tu pun xjadi masalah untuk kitaorg selfie welfie heheheh




haaaa ni gambar iman baru balik baraya kat sekolah terus kene tolong mama beli barang dapur !!

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN DARI KAKJUNN SEKELUARGA 

Tiada ulasan: